Over ons

Belcenter Onze klanten, onze eerste prioriteit

In het begin van de jaren 2000 zette Belcenter de eerste stappen op de telecommarkt om u net dat tikkeltje meer te bezorgen. In tijden van trage internetverbindingen, bezette telefoonlijnen en afrekeningen in belminuten, voerde Belcenter niet alleen het gratis abonnement in, maar ook een puntensysteem op basis van de verbruikte internettijd. Deze punten werden vervolgens omgezet in exclusieve geschenken (concerttickets, videocassettes, dvd’s, bioscooptickets enz.). Dit innovatieve concept van internetverbinding heeft de Belgische gebruikers snel kunnen overtuigen.

Drie jaar later, in 2003, schakelt Belcenter over op een hogere surfsnelheid en brengt het bedrijf nieuwe ADSL-producten op de markt tegen een vaste kostprijs. Het gaat in die tijd om totaal innovatieve producten: downloadsnelheid 6Mbps en uploadsnelheid 0,5 Mbps. Dankzij deze prestaties circuleerde de naam Belcenter op menig gespecialiseerd forum. Meer hadden de eerste “internetverslaafden” niet nodig om zich onbelemmerd aan hun nieuwe passie over te leveren.

Sindsdien is Belcenter constant bezig met innoveren om u nog sneller te verbinden met het world wide web. Enkele voorbeelden: in 2006 was er ADSL2+, in 2010 VDSL2+ en in 2014 doet Vectoring zijn intrede (technologie die de snelheid van een VDSL-lijn aanzienlijk opdrijft). Schrijft u mee aan ons succesverhaal?

Belcenter Alle ogen gericht op de toekomst

Belcenter staat eveneens synoniem met de vastberaden wil om te anticiperen en de toekomst binnen uw handbereik te brengen. Deze niet-aflatende drang naar innovatie richt zich ook op ondernemingen. Sinds 2007 biedt Belcenter rechtstreeks met bedrijven verbonden glasvezellijnen. En aan de horizon van 2018 wenkt de komst van de FTTH-lijnen.

* Fiber To The Home - “glasvezelverbinding tot aan de woning”

Onze bedrijfsoplossingen

Heeft uw bedrijf specifieke noden?
Een team en website specifiek voor professionele klanten.

Maak kennis met onze
bedrijfsoplossingen

Uw bericht werd verstuurd.

Er is een fout opgetreden, probeer later opnieuw.

gelieve de verplichte velden in te vullen.