Veiligheid

Connectiviteit is altijd beschikbaar

Door het grote en continu toenemende aantal bedreigingen hecht Belcenter veel aandacht aan veiligheid.
Daarom stellen wij u verschillende beveiligingsoplossingen voor uw mails en machines voor.

Voordelen van onze Mail Protection-oplossing

 • Gegarandeerde veiligheid

  Spam en virussen worden door ons via redundante servers geblokkeerd, zodat ze niet in uw mailbox terechtkomen.

 • Makkelijk

  Instelling in minder dan 30 minuten.

 • Vernieuwend

  Op basis van de meest recente technologieën kunnen wij u met onze oplossing, die een van de beste ter wereld is, een optimaal onderscheppingspercentage bieden.

 • Compatibel

  Bedrijfsserver of decentrale mailprogramma’s: onze oplossing is compatibel met alle systemen.

 • Vernieuwing

 • Compatibiliteit

 • Managementinterface

 • Redundantie

Mail Protection

Naast het feit dat uw productiviteit geschaad wordt, genereert spam ook een overmatig gebruik van uw bandbreedte en uw server-resources. Om hiertegen efficiënt te kunnen optreden, filteren wij al uw mails in real time, waarna we u enkel de “opgeschoonde” mails doorsturen.

Verder biedt deze functie ook meerdere uiterst krachtige antivirusfilters die ervoor zorgen dat al uw mails bij de bron worden gedesinfecteerd; op die manier voorkomen we overbelasting van uw toestellen en uw internetverbinding. Dit levert u een tijdsbesparing op bij de verwerking van de mails, want alleen de gedesinfecteerde mails komen in uw mailbox terecht.

Onze antispamoplossing wordt daarenboven permanent bijgewerkt, wat de efficiëntie alleen maar ten goede komt. Bovendien is ze te allen tijde beschikbaar dankzij de geïnstalleerde redundantie op meerdere servers.
De oplossing kan in 30 minuten tijd worden geïnstalleerd en vereist geen enkele technische kennis, want u hoeft zelf niets te doen.

Voordelen van onze Computer Protection-oplossing

 • Gegarandeerde veiligheid

  U bent 100 % beschermd! Uw toestellen worden tegen alle soorten bedreigingen beschermd.

 • Autonoom

  Automatische installatie van alle beveiligings- en toestelupdates.

 • Vernieuwend

  Op basis van de meest recente technologieën kunnen wij u met onze oplossing, die een van de beste ter wereld is, een optimaal onderscheppingspercentage bieden.

 • Eenvoudig te beheren

  Configuratie en centraal statusbeheer van uw toestellen in de Cloud.

Computer Protection

Wij werken samen met een van de marktleiders in antivirusbeveiliging om u absolute efficiëntie te kunnen bieden. De applicatie, die erg makkelijk op Mac of pc te installeren is, kan direct van onze site worden gedownload en wordt doorlopend bijgewerkt. U hoeft niet jaarlijks een nieuwe applicatie te installeren.

Aangezien onze antivirusoplossing heel weinig van uw resources verbruikt, kan uw toestel optimaal presteren met het oog op uw werkzaamheden. Dankzij ons systeem van facturatie volgens gebruik kunnen we heel eenvoudig toestellen toevoegen of schrappen.

Getuigenissen van onze klanten ...

Dhr. Olivier Ghilbert

IT Infrastructure Domain Manager bij Partena

Voor ons bedrijf Partena, een belangrijke dienstverlener op het vlak van sociaal secretariaat en ondernemingsloket, is de bescherming van de e-mails uiteraard een absolute prioriteit.
We laten het dagelijkse werk van onze 2.000 medewerkers in geen geval in gevaar brengen door spam! In 2016 hebben wij dan ook Belcenter benaderd met een heel precieze vraag: voor onze e-mailcorrespondentie een efficiënte, redundante en externe beveiligingsoplossing voorstellen die onze internetlijnen niet overbelast.
Belcenter heeft ons dan een compleet vernieuwende oplossing voorgesteld die perfect aansloot bij onze behoeften, en bovendien tegen een heel competitieve prijs. En Belcenter staat even succesvol in voor onze antivirusbeveiliging, zodat we alle dreigingen kunnen tegenhouden die onze organisatie zouden kunnen verstoren. Ik zou me eerlijk gezegd geen betrouwbaardere partner voor Partena kunnen indenken!

Wat wint u door te kiezen voor Belcenter?

 • Maatoplossingen

  Oplossingen die precies inspelen op uw behoeften dankzij de allernieuwste technologieën. Wij passen onze oplossingen aan de specifieke behoeften in functie van uw activiteit aan.

 • Eén dienstverlener met persoonlijke service

  Eén enkele contactpersoon voor al uw behoeften op het vlak van connectiviteit, telefonie en beveiliging. Eén enkel contactpunt vereenvoudigt de realisatie van uw project dankzij zijn kennis van uw infrastructuur.

 • Expertise en opvolging van het project

  Ongeëvenaarde expertise op het vlak van telecommunicatie in België. Wij begeleiden u doorlopend tijdens de realisatie en de opvolging van uw project.

 • Snelle inwerkingstelling en reactiviteit

  Wij stellen onze diensten zo snel mogelijk in werking. Indien nodig kunnen wij u dankzij beproefde procedures een oplossing voor uw connectiviteit bieden binnen 24 uur.

 • Gratis audit

  Wij evalueren uw behoeften en uw infrastructuur snel en gratis.

 • Uiterst krachtig netwerk

  Dankzij een geoptimaliseerde netwerkarchitectuur profiteert u van ongekende surfprestaties.

Technische ondersteuning

Hulp nodig?
Wij bellen u

Uw bericht is met succes verzonden.

Er heeft zich een fout voorgedaan, probeer het later opnieuw.

Gelieve de verplichte velden in te vullen.