VDSL PRO

Connectiviteit is altijd beschikbaar

Profiteer van een uiterst krachtige connectiviteit en een bedrijfsservice waarvan u altijd hebt gedroomd.
Belcenter biedt een dienstverlening van Premiumkwaliteit die ongeëvenaard is in België.

Troeven van dit product

 • Snelle ontplooiing

  Inbedrijfstelling op 5 werkdagen of 48 uur via de optie “Rush”.

 • Snelheid

  Downloadsnelheid tot 100 Mbps en uploadsnelheid tot 20 Mbps.

 • SLA

  U profiteert van een reparatiegarantie binnen 4 uur.
  (optioneel)

 • Vast IP

  Het vaste IP-adres maakt een optimale integratie mogelijk van uw online-infrastructuur.

Uw bestelling: VDSL PRO

Bij Belcenter staat altijd een expert voor u klaar!

Vul dit formulier in en een van onze experten zal binnen 24 werkuren contact met u opnemen om na te gaan of het geselecteerde product overeenstemt met uw verbruik en om uw bestelling te valideren. Tot binnenkort!

Een oplossing die tegelijkertijd betaalbaar is en resultaat levert

Naast het feit dat ze minder duur is dan glasvezel, biedt de VDSL-technologie ook een doorvoercapaciteit die hoger ligt dan bij ADSL; hierdoor kunnen snelheden tot 100 Mbps met een onbeperkt volume worden bereikt. Met een van de ruimste dekkingen in Europa biedt ze ons de mogelijkheid om meer dan 90 % van het Belgische grondgebied te bedienen. Ze beantwoordt dus perfect aan de behoeften van de kleine en middelgrote ondernemingen.

Daarenboven kunt u zonder meerkosten rekenen op een prioritaire reparatiedienst (dezelfde dag nog). Optioneel kan u inschrijven op een reparatiegarantie binnen 4 uur, die 7 dagen per week en 24 uur per dag geldt. De inbedrijfstelling verloopt erg snel, met gemiddeld slechts 5 werkdagen tussen de invoer van uw bestelling en het gebruik van uw lijn. In geval van nood is bovendien ook een ontplooiing in 48 uur mogelijk via de optie “Rush”.

Dankzij het vaste IP-adres beschikt u over een infrastructuur die altijd online is en kunnen diverse oplossingen worden geïmplementeerd zoals toegang op afstand (Homeworking), installatie van een lokale mailserver en telefonie over IP-technologie.

Andere configuraties zijn eveneens mogelijk, onder andere om koppelingen te maken met uw andere sites of om het voice-verkeer van het dataverkeer te splitsen. En dit alles steeds met als doel u een ongeëvenaarde servicekwaliteit te bieden.

Getuigenissen van onze klanten ...

Dhr. Philippe Louvet

General Manager

Ons bedrijf, Peruweld, is gespecialiseerd in de industriële productie van tanks, silo’s en alle soorten apparatuur voor industriële processen. Onze activiteiten vereisen een permanente internetverbinding om vlot te kunnen communiceren met onze klanten, waaronder Bayer, Total en BASF.
Dat heeft ons ertoe gebracht om onze applicaties naar de cloud te migreren. Doordat onze applicaties uitermate cruciaal zijn, moesten we een bijzonder professionele en efficiënte provider vinden voor onze internetverbinding. Vandaar dat wij in 2007 ervoor hebben gekozen om samen te werken met Belcenter, dat bijzonder veeleisende SLA-contracten voorstelde. En we hebben ons dat nog geen moment beklaagd.
Een voorbeeld: toen er zich enkele jaren geleden een algemene storing in de hele gemeente voordeed, waren de technici binnen twee uur aanwezig op het terrein om een tijdelijke kabel te trekken (die alleen voor ons bestemd was) van de VDSL-aansluiting naar onze computerzaal.

Wat wint u door te kiezen voor Belcenter?

 • Maatoplossingen

  Oplossingen die precies inspelen op uw behoeften dankzij de allernieuwste technologieën. Wij passen onze oplossingen aan de specifieke behoeften in functie van uw activiteit aan.

 • Eén dienstverlener met persoonlijke service

  Eén enkele contactpersoon voor al uw behoeften op het vlak van connectiviteit, telefonie en beveiliging. Eén enkel contactpunt vereenvoudigt de realisatie van uw project dankzij zijn kennis van uw infrastructuur.

 • Expertise en opvolging van het project

  Ongeëvenaarde expertise op het vlak van telecommunicatie in België. Wij begeleiden u doorlopend tijdens de realisatie en de opvolging van uw project.

 • Snelle inwerkingstelling en reactiviteit

  Wij stellen onze diensten zo snel mogelijk in werking. Indien nodig kunnen wij u dankzij beproefde procedures een oplossing voor uw connectiviteit bieden binnen 24 uur.

 • Gratis audit

  Wij evalueren uw behoeften en uw infrastructuur snel en gratis.

 • Uiterst krachtig netwerk

  Dankzij een geoptimaliseerde netwerkarchitectuur profiteert u van ongekende surfprestaties.

Ons Europees netwerk

Om voor onze producten topkwaliteit en het allerbeste SLA-niveau te kunnen verzekeren, is ons netwerk sterk aanwezig in heel Europa. Hierdoor zijn wij direct verbonden met meer dan 1500 providers wereldwijd, waaronder Microsoft, Facebook, Google of Amazon. Wij beschikken over meerdere redundante koppelingen naar Parijs, Amsterdam, Luxemburg en Frankfurt, wat ons in staat stelt om steeds de beste en snelste route voor te stellen wanneer u verbinding maakt met een content provider.

Voor de delen in de wereld waar we niet aanwezig zijn, werken we volgens uiterst strikte selectieprocedures wat betreft de kwaliteit en de grootte van de partner waarmee we samenwerken.

Wanneer u met het netwerk van Belcenter verbonden bent, kunt u zeker zijn van de beste route en de mooiste internetervaring. En vergeet ook niet alle voordelen van onze compleet gepersonaliseerde dienstverlening.

Om u verder een ongekende VDSL-ervaring in België te kunnen bieden, zijn we aangesloten op het WBA “Koper”-netwerk, dat volledig redundant en beveiligd is, en dit op de 5 regionale locaties van de historische provider.

Technische ondersteuning

Hulp nodig?
Wij bellen u

Uw bericht is met succes verzonden.

Er heeft zich een fout voorgedaan, probeer het later opnieuw.

Gelieve de verplichte velden in te vullen.