Specifieke glasvezel

Connectiviteit is altijd beschikbaar

Dit is het neusje van de zalm op het vlak van connectiviteit!

Specifieke glasvezel is, zoals de naam het aangeeft, een glasvezel die specifiek bestemd is voor één enkele onderneming, die van u, zonder dat hij gedeeld wordt.
De bandbreedte is dus volledig voor u voorbehouden! Dat garandeert u een stabiele en constante kwaliteit, ongeacht het aantal gebruikers in uw onderneming.

Troeven van dit product

 • Gegarandeerde lijn

  U beschikt over een eigen bandbreedte die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u voorbehouden is.

 • Symmetrische snelheden

  Download- en uploadsnelheid tot 10 Gbps.

 • Point-to-pointverbinding

  Wij bieden de mogelijkheid om uw verschillende vestigingen te verbinden en over meerdere vaste IP-adressen voor uw infrastructuur te beschikken.

 • Redundantie mogelijk

  U beschikt over een dubbele invoer (optioneel) om aan alle mogelijke situaties het hoofd te kunnen bieden.

Specifieke glasvezel: het neusje van de zalm!

Terwijl gedeelde glasvezel gezamenlijk wordt gebruikt met de omliggende ondernemingen, vormt specifieke glasvezel een uniek circuit dat uitsluitend voorbehouden is voor uw bedrijf. Het wordt geïnstalleerd op een 100 % beveiligd netwerk dat voorbehouden is voor grote ondernemingen en beheerd wordt via een actieve monitoring om aan alle eventuele incidenten op het net het hoofd te kunnen bieden. Onze specialisten waken doorlopend, dag en nacht, over uw connectiviteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Specifieke glasvezel wordt sterk aangeraden aan ondernemingen die voor een goed verloop van hun activiteiten compleet afhankelijk zijn van de connectiviteit; onder andere voor de toegang tot diensten op afstand die veel resources verbruiken (videoconferentie, cloudapplicaties, het IoT). Om die reden wordt de capaciteit van een specifieke glasvezel niet gedeeld met andere abonnees. De capaciteit is symmetrisch en gegarandeerd (dus gedekt) op ons netwerk en wordt bepaald in functie van uw exclusieve behoeften. Daarenboven kan dit product, dankzij zijn flexibiliteit, volledig naar uw behoeften worden gevormd, wat u te allen tijde de nodige aanpasbaarheid bezorgt.

Als u in uw onderneming nog niet via glasvezel werkt, engageert Belcenter zich om alle nodige stappen te zetten en dit zo snel mogelijk bij u te installeren (technische studie, vergunningsaanvraag bij de gemeente, planning van de werken …).

Beschikbaarheid – Dekking

Belcenter beschikt over meer dan 10.000 kilometer glasvezelkabel, verspreid over Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Wanneer wij een klant aansluiten, staan wij zelf in voor de graafwerken vanaf de klant tot aan het dichtstbijzijnde punt van ons netwerk.

Afhankelijk van uw locatie kunnen we vrij snel de ruw geschatte afstand bepalen tussen uw aan te sluiten site en ons netwerk. Dat laat ons toe om snel het voorziene budget voor de werkzaamheden te ramen. Aarzel niet en neem contact met ons op; elk bestek is vrijblijvend!

Uw vestiging bevindt zich niet in de buurt van ons netwerk?

Geen probleem! Wij kunnen u aansluiten via het netwerk van een van onze partners (21.000 km glasvezel). Op die manier kunnen wij nog meer klanten op ons netwerk aansluiten en hen van een Premiumproduct laten profiteren.

Getuigenissen van onze klanten ...

Dhr. Jérôme Sine

IT Infrastructure Manager bij Jost Group

Onze onderneming, Jost Group, een toonaangevende onderneming in de sector van logistiek en transport met een personeelsbestand van 3.000 personen, heeft besloten om de telecommunicatie volledig te herzien.
Daartoe zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe partner die beter naar onze behoeften luisterde, namelijk Belcenter. En ik moet bekennen dat ik al vanaf het eerste contact onder de indruk was van het hoge niveau van hun technische competentie!
Wij waren op zoek naar meer bandbreedtecapaciteit om onze verschillende vestigingen te verbinden met onze hoofdzetel in Luxemburg, en dat lukte niet met alleen maar glasvezel. De specifieke support die Belcenter ons voorstelde, is bijzonder efficiënt gebleken en heeft ons in staat gesteld om de verbindingssnelheid tussen onze verschillende vestigingen 25 keer sneller te maken, terwijl onze bedrijfskosten tegenwoordig 3 keer lager liggen en we aanzienlijk winnen op het vlak van kwaliteit van de implementatie en de support.
Ik ben vandaag een tevreden infrastructuurverantwoordelijke dankzij Belcenter!

Wat wint u door te kiezen voor Belcenter?

 • Maatoplossingen

  Oplossingen die precies inspelen op uw behoeften dankzij de allernieuwste technologieën. Wij passen onze oplossingen aan de specifieke behoeften in functie van uw activiteit aan.

 • Eén dienstverlener met persoonlijke service

  Eén enkele contactpersoon voor al uw behoeften op het vlak van connectiviteit, telefonie en beveiliging. Eén enkel contactpunt vereenvoudigt de realisatie van uw project dankzij zijn kennis van uw infrastructuur.

 • Expertise en opvolging van het project

  Ongeëvenaarde expertise op het vlak van telecommunicatie in België. Wij begeleiden u doorlopend tijdens de realisatie en de opvolging van uw project.

 • Snelle inwerkingstelling en reactiviteit

  Wij stellen onze diensten zo snel mogelijk in werking. Indien nodig kunnen wij u dankzij beproefde procedures een oplossing voor uw connectiviteit bieden binnen 24 uur.

 • Gratis audit

  Wij evalueren uw behoeften en uw infrastructuur snel en gratis.

 • Uiterst krachtig netwerk

  Dankzij een geoptimaliseerde netwerkarchitectuur profiteert u van ongekende surfprestaties.

Ons Europees netwerk

Om voor onze producten topkwaliteit en het allerbeste SLA-niveau te kunnen verzekeren, is ons netwerk sterk aanwezig in heel Europa. Hierdoor zijn wij direct verbonden met meer dan 1500 providers wereldwijd, waaronder Microsoft, Facebook, Google of Amazon. Wij beschikken over meerdere redundante koppelingen naar Parijs, Amsterdam, Luxemburg en Frankfurt, wat ons in staat stelt om steeds de beste en snelste route voor te stellen wanneer u verbinding maakt met een content provider.

Voor de delen in de wereld waar we niet aanwezig zijn, werken we volgens uiterst strikte selectieprocedures wat betreft de kwaliteit en de grootte van de partner waarmee we samenwerken.

Wanneer u met het netwerk van Belcenter verbonden bent, kunt u zeker zijn van de beste route en de mooiste internetervaring. En vergeet ook niet alle voordelen van onze compleet gepersonaliseerde dienstverlening.

Technische ondersteuning

Hulp nodig?
Wij bellen u

Uw bericht is met succes verzonden.

Er heeft zich een fout voorgedaan, probeer het later opnieuw.

Gelieve de verplichte velden in te vullen.