Onze klanten

The guys we cherish!

Zegt men niet vaak dat het de klanten zijn die er het best over kunnen oordelen?

Vandaar dat wij hen alle aandacht schenken om hen de best mogelijke dienstverlening te bieden!

  • Dankzij onze ervaring met Belcenter hebben wij hen ook de uitzending van ons nieuwe product TV NRJ HITS toevertrouwd. De door BELCENTER voorgestelde oplossing beantwoordde volledig aan onze verwachtingen! 

  • We laten het dagelijkse werk van onze 2.000 medewerkers in geen geval in gevaar brengen door spam! Belcenter heeft ons dan een compleet vernieuwende oplossing voorgesteld die perfect inspeelde op onze behoeften, en bovendien tegen een heel competitieve prijs. 

  • De 070- en 0900-diensten van Belcenter zijn bijzonder betrouwbaar. De support die het team levert, is uitzonderlijk en heeft ons toegelaten alles op slechts enkele uren in te stellen. 

  • Met Belcenter hebben we de perfecte partner gevonden om al onze kantoren te verbinden. De internetverbinding is voor ons als accountants een essentieel werkinstrument. 

  • Onze onderneming, Jost Group, heeft besloten om de telecommunicatie volledig te herzien. Bij het contact met Belcenter was ik onder de indruk van het hoge niveau van hun technische competentie! 

Technische ondersteuning

Hulp nodig?
Wij bellen u

Uw bericht is met succes verzonden.

Er heeft zich een fout voorgedaan, probeer het later opnieuw.

Gelieve de verplichte velden in te vullen.