Oplossing voor meerdere sites

Connectiviteit is altijd beschikbaar

Wij bieden ook maatoplossingen aan voor ondernemingen die een persoonlijk en beveiligd gegevensnetwerk wensen tussen meerdere sites.
Ongeacht of u gegevenscommunicatie tussen uw verschillende sites wenst, dan wel de creatie van een snelle en beveiligde internetverbinding: de oplossing voor meerdere sites garandeert dit alles.

Troeven van dit product

 • MPLS

  U beschikt over een eigen beveiligd netwerk dat uw verschillende vestigingen verbindt.

 • Meerdere technologieën

  Onze oplossingen zijn compatibel met alle technologieën op het vlak van connectiviteit.

 • SLA inbegrepen

  U profiteert van een reparatiegarantie binnen 4 uur.

 • Expertise en support

  Onze ervaren specialisten staan in voor de volledige uitwerking van uw project
  voor meerdere sites.

Ontdek de voordelen van een privénetwerk

U wenst de communicatie tussen uw sites te verbeteren en te vereenvoudigen, en tegelijkertijd de kosten te beperken? Belcenter biedt u de mogelijkheid om uw verschillende vestigingen in België en het buitenland onderling met elkaar te verbinden via een beveiligd privénetwerk

Dankzij onze modulaire aanpak kunt u diensten selecteren in functie van de behoeften van elke vestiging afzonderlijk. De onderlinge verbinding van de verschillende sites wordt door ons beheerd in ons eigen netwerk. Uw IT-team hoeft dus niet langer routers, firewalls of VPN-servers te beheren.

De specialisten van Belcenter zullen u tijdens de hele duur van uw project begeleiden.

Van de identificatie van de problematiek tot de evaluatie van uw behoeften, de verbinding van uw sites via VDSL-of glasvezeltechnologie, alsook de realisatie van de configuratie in ons MPLS-netwerk, in Layer3/Layer2.

Onze specialisten kunnen u op elk ogenblik advies geven over de beste infrastructuur/topologie voor uw activiteit.

Wat wint u door te kiezen voor Belcenter?

 • Maatoplossingen

  Oplossingen die precies inspelen op uw behoeften dankzij de allernieuwste technologieën. Wij passen onze oplossingen aan de specifieke behoeften in functie van uw activiteit aan.

 • Eén dienstverlener met persoonlijke service

  Eén enkele contactpersoon voor al uw behoeften op het vlak van connectiviteit, telefonie en beveiliging. Eén enkel contactpunt vereenvoudigt de realisatie van uw project dankzij zijn kennis van uw infrastructuur.

 • Expertise en opvolging van het project

  Ongeëvenaarde expertise op het vlak van telecommunicatie in België. Wij begeleiden u doorlopend tijdens de realisatie en de opvolging van uw project.

 • Snelle inwerkingstelling en reactiviteit

  Wij stellen onze diensten zo snel mogelijk in werking. Indien nodig kunnen wij u dankzij beproefde procedures een oplossing voor uw connectiviteit bieden binnen 24 uur.

 • Gratis audit

  Wij evalueren uw behoeften en uw infrastructuur snel en gratis.

 • Uiterst krachtig netwerk

  Dankzij een geoptimaliseerde netwerkarchitectuur profiteert u van ongekende surfprestaties.

Ons Europees netwerk

Om voor onze producten topkwaliteit en het allerbeste SLA-niveau te kunnen verzekeren, is ons netwerk sterk aanwezig in heel Europa. Hierdoor zijn wij direct verbonden met meer dan 1500 providers wereldwijd, waaronder Microsoft, Facebook, Google of Amazon. Wij beschikken over meerdere redundante koppelingen naar Parijs, Amsterdam, Luxemburg en Frankfurt, wat ons in staat stelt om steeds de beste en snelste route voor te stellen wanneer u verbinding maakt met een content provider.

Voor de delen in de wereld waar we niet aanwezig zijn, werken we volgens uiterst strikte selectieprocedures wat betreft de kwaliteit en de grootte van de partner waarmee we samenwerken.

Wanneer u met het netwerk van Belcenter verbonden bent, kunt u zeker zijn van de beste route en de mooiste internetervaring. En vergeet ook niet alle voordelen van onze compleet gepersonaliseerde dienstverlening.

Technische ondersteuning

Hulp nodig?
Wij bellen u

Uw bericht is met succes verzonden.

Er heeft zich een fout voorgedaan, probeer het later opnieuw.

Gelieve de verplichte velden in te vullen.