Huurlijn

Connectiviteit is altijd beschikbaar

Het beste alternatief voor glasvezel!

Onze huurlijnoplossingen voor ondernemingen bieden unieke kenmerken waarmee u de latentie van het circuit kunt halveren.
Wij houden een deel van de bandbreedte voor u beschikbaar en verlenen u absolute prioriteit binnen ons netwerk.

Troeven van dit product

 • Bandbreedte

  Garantie of halve garantie

  Dankzij uw voorbehouden bandbreedte profiteert u van een prioritaire verbinding in ons netwerk.

 • Snelheden

  Asymmetrisch of symmetrisch

  U personaliseert uw circuit in functie van uw behoeften door de gewenste download- en uploadsnelheid te kiezen.

 • Verbinding

  Point-to-point

  Wij bieden de mogelijkheid om uw verschillende vestigingen te verbinden en over meerdere vaste IP-adressen voor uw infrastructuur te beschikken.

 • Netwerk

  Beveiligd

  Uw circuit wordt op een volledig beveiligd netwerk geplaatst, dat voorbehouden is voor ondernemingen.

 • Vast IP: meerdere

 • SLA: 24/7

 • Verminderde latentie

 • QoS

 • Beschikbaarheid

 • Prijs

Het ideale alternatief voor glasvezel

U wilt uw onderneming niet blootstellen aan eventuele connectiviteitsproblemen die de productiviteit zouden kunnen onderbreken of verminderen? Met een huurlijn garanderen wij u een verbinding die op elk ogenblik operationeel is, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

De bandbreedte wordt immers volledig voor u voorbehouden, zodat u van dezelfde kwaliteit kunt profiteren als bij een glasvezelkabel, maar dan goedkoper, zonder de nodige werken, en met een ultrasnelle ontplooiing over het hele grondgebied.
De huurlijn wordt geïnstalleerd op een uiterst beveiligd netwerk dat specifiek voor ondernemingen is voorbehouden en profiteert van een verhoogde redundantie in geval van storing.

Daarenboven kan ze op maat worden aangepast in functie van de behoeften van uw infrastructuur: mogelijkheid tot meerdere IP-adressen om intern applicaties te hosten, specifieke configuraties, verbindingsback-up via DSL of 4G. En vooral: via een huurlijn kunt u vlot en efficiënt een onderlinge koppeling realiseren tussen uw verschillende nationale of internationale sites.

Getuigenissen van onze klanten ...

Dhr. Thierry Libert

IT Director bij N GROUP

Bij de beëindiging van ons contract met onze historische provider in 2013 ging ons bedrijf (N Group - tweede grootste Franstalige private audiovisuele groep) op zoek naar een meer flexibele partner voor het telecombeheer.
Belcenter leek ons een leverancier van vernieuwende oplossingen. Wij hebben een eerste offerte aangevraagd voor de verbinding van onze regionale zenders met onze centrale in Brussel.
De door Belcenter voorgestelde oplossing beantwoordde aan onze verwachtingen: huurlijnen met een gegarandeerde lage latentie, alsook een eveneens gegarandeerde QOS, waarmee we onze luisteraars de best mogelijke audiokwaliteit konden bieden.
Dankzij deze eerste geslaagde ervaring hebben we vervolgens ook de uitzending van ons nieuwe product TV NRJ HITS aan Belcenter toevertrouwd.
Ik ben vandaag bijzonder tevreden over de oplossingen die door Belcenter werden voorgesteld. Zij hebben onze behoeften steeds correct begrepen en erop ingespeeld.

Wat wint u door te kiezen voor Belcenter?

 • Maatoplossingen

  Oplossingen die precies inspelen op uw behoeften dankzij de allernieuwste technologieën. Wij passen onze oplossingen aan de specifieke behoeften in functie van uw activiteit aan.

 • Eén dienstverlener met persoonlijke service

  Eén enkele contactpersoon voor al uw behoeften op het vlak van connectiviteit, telefonie en beveiliging. Eén enkel contactpunt vereenvoudigt de realisatie van uw project dankzij zijn kennis van uw infrastructuur.

 • Expertise en opvolging van het project

  Ongeëvenaarde expertise op het vlak van telecommunicatie in België. Wij begeleiden u doorlopend tijdens de realisatie en de opvolging van uw project.

 • Snelle inwerkingstelling en reactiviteit

  Wij stellen onze diensten zo snel mogelijk in werking. Indien nodig kunnen wij u dankzij beproefde procedures een oplossing voor uw connectiviteit bieden binnen 24 uur.

 • Gratis audit

  Wij evalueren uw behoeften en uw infrastructuur snel en gratis.

 • Uiterst krachtig netwerk

  Dankzij een geoptimaliseerde netwerkarchitectuur profiteert u van ongekende surfprestaties.

Ons Europees netwerk

Om voor onze producten topkwaliteit en het allerbeste SLA-niveau te kunnen verzekeren, is ons netwerk sterk aanwezig in heel Europa. Hierdoor zijn wij direct verbonden met meer dan 1500 providers wereldwijd, waaronder Microsoft, Facebook, Google of Amazon. Wij beschikken over meerdere redundante koppelingen naar Parijs, Amsterdam, Luxemburg en Frankfurt, wat ons in staat stelt om steeds de beste en snelste route voor te stellen wanneer u verbinding maakt met een content provider.

Voor de delen in de wereld waar we niet aanwezig zijn, werken we volgens uiterst strikte selectieprocedures wat betreft de kwaliteit en de grootte van de partner waarmee we samenwerken.

Wanneer u met het netwerk van Belcenter verbonden bent, kunt u zeker zijn van de beste route en de mooiste internetervaring. En vergeet ook niet alle voordelen van onze compleet gepersonaliseerde dienstverlening.

Om u verder een ongekende VDSL-ervaring in België te kunnen bieden, zijn we aangesloten op het WBA “Koper”-netwerk, dat volledig redundant en beveiligd is, en dit op de 5 regionale locaties van de historische provider.

Technische ondersteuning

Hulp nodig?
Wij bellen u

Uw bericht is met succes verzonden.

Er heeft zich een fout voorgedaan, probeer het later opnieuw.

Gelieve de verplichte velden in te vullen.