Colocatie

Connectiviteit is altijd beschikbaar

Bied uw servers een sterk beveiligde locatie voor uw gegevens!
Breng uw apparatuur onder in ons datacenter en profiteer van een directe verbinding met ons netwerk.

Voordelen van onze colocatiedienst

 • Hosting

  vanaf 1U

  U huurt enkel de ruimte die u nodig hebt.

 • Stroomvoorziening

  redundant

  Via meerdere providers en noodoplossingen.

 • Datacenter

  beveiligd

  Monitoring en beveiligde toegang 24/7.

 • Directe toegang

  tot het Belcenter-netwerk

  Directe verbinding met onze infrastructuur.

Een formule aangepast aan uw behoeften

De realisatie van een serverzaal voor uw onderneming is niet alleen duur, maar neemt ook heel wat tijd in beslag en vereist veel IT-personeel.
Daarom biedt Belcenter u de mogelijkheid om uw servers in een sterk beveiligd datacenter onder te brengen. Deze datacenters zijn perfect beschermd tegen inbreuken, stroomonderbrekingen en brand, terwijl de temperatuur er steeds optimaal is.

De colocatie van uw servers bij Belcenter biedt alleen maar voordelen: directe verbinding met onze infrastructuur, redundante stroomvoorziening, temperatuurregeling, ultrasnelle internetverbinding, flexibele hosting … Dit is de beste manier om uw bedrijfskosten laag te houden en tegelijkertijd de kwaliteit van uw IT-infrastructuur te verbeteren.

Tijdens de looptijd van het contract kunnen de behoeften van een onderneming bovendien aangepast worden. Daarom biedt Belcenter u flexibele hostingformules naar keuze aan: ongeacht of u plaats voor 1U dan wel een compleet rack wenst, u huurt enkel de ruimte die u effectief nodig hebt. Vervolgens kunt u dit dankzij onze flexibele formules aanpassen. Voor de prijs baseren we ons op het aantal gereserveerde eenheden of op de benodigde stroom en de bandbreedte waarop is ingeschreven.

Wat wint u door te kiezen voor Belcenter?

 • Maatoplossingen

  Oplossingen die precies inspelen op uw behoeften dankzij de allernieuwste technologieën. Wij passen onze oplossingen aan de specifieke behoeften in functie van uw activiteit aan.

 • Eén dienstverlener met persoonlijke service

  Eén enkele contactpersoon voor al uw behoeften op het vlak van connectiviteit, telefonie en beveiliging. Eén enkel contactpunt vereenvoudigt de realisatie van uw project dankzij zijn kennis van uw infrastructuur.

 • Expertise en opvolging van het project

  Ongeëvenaarde expertise op het vlak van telecommunicatie in België. Wij begeleiden u doorlopend tijdens de realisatie en de opvolging van uw project.

 • Snelle inwerkingstelling en reactiviteit

  Wij stellen onze diensten zo snel mogelijk in werking. Indien nodig kunnen wij u dankzij beproefde procedures een oplossing voor uw connectiviteit bieden binnen 24 uur.

 • Gratis audit

  Wij evalueren uw behoeften en uw infrastructuur snel en gratis.

 • Uiterst krachtig netwerk

  Dankzij een geoptimaliseerde netwerkarchitectuur profiteert u van ongekende surfprestaties.

Ons Europees netwerk

Om voor onze producten topkwaliteit en het allerbeste SLA-niveau te kunnen verzekeren, is ons netwerk sterk aanwezig in heel Europa. Hierdoor zijn wij direct verbonden met meer dan 1500 providers wereldwijd, waaronder Microsoft, Facebook, Google of Amazon. Wij beschikken over meerdere redundante koppelingen naar Parijs, Amsterdam, Luxemburg en Frankfurt, wat ons in staat stelt om steeds de beste en snelste route voor te stellen wanneer u verbinding maakt met een content provider.

Voor de delen in de wereld waar we niet aanwezig zijn, werken we volgens uiterst strikte selectieprocedures wat betreft de kwaliteit en de grootte van de partner waarmee we samenwerken.

Wanneer u met het netwerk van Belcenter verbonden bent, kunt u zeker zijn van de beste route en de mooiste internetervaring. En vergeet ook niet alle voordelen van onze compleet gepersonaliseerde dienstverlening.

Technische ondersteuning

Hulp nodig?
Wij bellen u

Uw bericht is met succes verzonden.

Er heeft zich een fout voorgedaan, probeer het later opnieuw.

Gelieve de verplichte velden in te vullen.